Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Essex, Vermont
    Posts
    103

    log4net.config, element not declared?

    Click image for larger version. 

Name:	log4net config.png 
Views:	533 
Size:	87.8 KB 
ID:	73445

    I get the warning The 'log4net' element is not declared. I also notice that Nelson doesn't.

    Did I make a glaring mistake in Application.cs?

    Click image for larger version. 

Name:	Voila_Capture31.png 
Views:	618 
Size:	77.1 KB 
ID:	73446

    And while on the subject of warnings, is the 2nd warning in the first image something I should be concerned about?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Essex, Vermont
    Posts
    103
    I eliminated the "Embed Interop Type" error by setting both to False.

    Still trying to solve the log4net warning.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Essex, Vermont
    Posts
    103
    Still don't know how to get rid of the log4net warning, however, all logging works properly.

    So I guess I'll just ignore the warning for now, until I get enlightened on how to make it go away.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    10
    Got the same error
    Last edited by traxxas; 02-09-2013 at 07:39 PM.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    21
    ignore it there is a work around for it if you google it but it doesnt actually affect anything all you have to do is add the log4net schema to visual studio as i said just google the error and youll get pages of fixes on various sites

  6. #6
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Essex, Vermont
    Posts
    103
    All Right!! Thank you kbrooker38372.

    I followed the simple instructions here.

    Now life is wonderful, for a while.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    21
    LOL yeah till the next thing we break in visual studio lol

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •